top of page
Grupni tečajev pijava
DOBRODOŠLI NA

grupne tečajeve

120 eur / tečaj
 

Nećemo te uvjeravati da će ti ples poboljšati vezu (iako hoće), pomoći da zbariš malu ako si solo (iako hoćeš) niti da će ti biti najzabavnija aktivnost svakog tjedna (iako hoće).

Prijavi sebe i curu, sebe i dečka, sebe i frenda, samo sebe.

Ako voliš da te nagovaramo, nastavi čitati. 

Sve je istina.

tvoj novi život počinje danas

Odnosno kad god počneš plesati. Ako se već znojiš, daj da ti opišemo kako to otprilike kod nas izgleda. 

Dođeš. Ostaviš jaknu na vješalici, cipele ispod, obuješ tenisice ili plesne cipele (ako ih imaš i želiš nositi) i plešeš. To je to. 

Plešeš jednom tjedno po dva puna sata, kod nas na Sigečici.

grupe od 6-7 parova

Znaš ono kako imaš ekipu s poslaekipu iz gyma ili ekipu s kvarta? E sad ćeš isto tako imati ekipu s plesa. Kužimo da je većini ljudi ples ogroman izlazak iz zone komfora - zato je vjerojatno taj iskorak napraviti kad te ne gleda još 25 stranaca, nego samo 13. 

Osim toga, izlasci, plesnjaci i druženja se puno lakše organiziraju kad vas je 12. 

Uglavnom, nova ekipa te čeka.

početni tečaj

Manje zabavne, ali vrlo bitne - tehničke informacije. Početni tečaj traje 3 mjeseca. Pod "mjesec" računamo 4 dolaska, odnosno 4 tjedna. Imamo i zimske i proljetne i ljetne praznike, pa uzimamo to u obzir i kad su ti neki termini imate slobodno. 

Tako da ne plaćate članarine u prazno svakog prvog u mjesecu, mjesec nam je 4 konsekutivna termina tečaja.

Plešemo jednom tjedno po 90 minuta, uglavnom u terminima 17:30-19:00, 19:15-20:45 i 21:00-22:30 (od ponedjeljka do petka) ili subotom i nedjeljom cijeli dan. 

Od plesova zagrebat ćemo u sljedeće:

  • društveni (disco fox, salsa, bachata)

  • latinoamerički (cha cha cha)

  • standardni (tango, bečki i engleski valcer)

Kad se prijaviš, javit ćemo ti se i probati naći termin koji odgovara i tebi i nama.

napredni tečaj

Kad završiš s početna 3 mjeseca, generalno se nastavlja plesati u istom terminu i istoj postavi. Ova granica od 3 mjeseca je čisto zato da upoznate plesove i naučite dovoljno da se možete snaći. 

Nakon toga - tehnika! Još sto figura! Mrkić više ne trenira strogoću! Svi ste best friends i budete si kumovi! U bio na Instagramu stavljaš dancer

Nastavljamo s istim plesovima, samo se više brusimo, sve je dosta kompaktnije, više ne plešemo na counting steps pjesme, nego na hitove koje ćeš zapravo čuti kad se nađeš u nekoj plesnoj situaciji. 

Više ne nosiš košulju na tečaj, nego sportsku majicu na trening, jer nikoga ne štedimo u jiveu, bečki ne prekidamo nakon 90 sekundi kad si zadihan, a u tangu kod koga se ne vidi staccato odmah 10 sklekova. 

Unatoč tome, jedva čekaš svaki novi tjedan. I mi isto.

uvjerili smo te?

Odlično. Klikni na ovaj gumb, bacit će te na vrh stranice gdje se možeš prijaviti u paru s partnerom ili kao vuk samotnjak, pa ćemo dati sve od sebe da ti nađemo par. Vidimo se u dvorani!

KAKO TO IZGLEDA NA TEČAJU

bottom of page