top of page

Imamo svadbu i želimo naučiti plesati - help!

NEMA PANIKE. 

Dogodi se nekad da se ljudi jave 3 dana prije svadbe i opet stignemo složiti lijepu koreografiju da vam to prođe super - ne samo bez stresa i da se ne obrukate, nego da uživate.

Ali najbolje je ipak prijaviti se na vrijeme, pa onda laganini to sve riješimo. 

Prvi ples, iako se zove "prvi", u organizaciji svadbe dođe nekako zadnji, da vam sve bude freš, tako da krenemo mjesec / mjesec i pol dana prije datuma. 

Kako se i kada prijaviti?

Prijaviti se možete odmah sad, kad god to bilo, pa prijava dođe i nama i vama na mail + nama u kalendar. 

Link je ovaj ovdje.

U tom potvrdnom mailu dobit ćete i sve upute, ali ukratko - mi se vama javljamo 3-6 tjedana prije svadbe, a ako želite prije toga krenuti s podukom, javite se vi nama, nakon prijave.

Koji su termini?

Termini su svi mogući, s tim da smo do polovice lipnja ograničeni fiksnim grupnim terminima radnim danom poslijepodne. Ovisno o rasporedu, nekim danima nisu dostupni pojedini termini između 17:30 i 22:30. 

Tako da se lovimo bilo kad kroz dan, te dane kad su dostupni večernji termini navečer i vikendom uglavnom bilo kad. 

Svaki sljedeći termin dogovaramo na licu mjesta, tako da se vrlo lako uskladimo uživo. 

Ako vam odgovara prije posla u 7:00, igra i to, a ako se, kao jedna mladenka, brinete hoćete li prespavati vlastitu svadbu jer idete inače rano na spavanac, možemo pred svadbu vježbati i dugo ostajanje budnima, pa odraditi koji sat i u ponoć. :)

Koliko sati nam treba?

Ono što mi sugeriramo je 5 sati. 

Naravno, ako nakon 3 sata budete briljantni, ne moramo se više nikad vidit u životu. :D Ako nakon 5 sati želite još koji, isto možemo dogovarati sate dalje. 

Ovaj broj od 5 sati je neki informativni okvir u kojem se i mi nastojimo zadržati, čisto jer vjerujemo da nemate baš predodžbu što i kako sad taj ples funkcionira, ali finalni broj sati nije uklesan u kamenu, a ovisi i o puno drugih faktora. 

Mi baš ne bismo koreografiju / Mi bismo koreografiju, ali ne znamo hoćemo li to moći.

Na privatnu poduku za prvi ples mi vam dođemo ful nespremni - u smislu da nemamo ništa pripremljeno, jer ne znamo što želite i koji ste đir.

Vaš prvi ples na kraju dana mora biti vaš, a ne naš. 

Kad dođete, prvo ćemo se malo uplesati, vidjeti što vam ide, što ne ide, što vam se sviđa, a što ne, gdje ste komotni, što vam je nelagodno, i oko toga složiti ples. 

Ako želite jako jednostavno, bit će tako. Ako želite malo zakomplicirati i impresionirati i sebe i druge, bit će tako. 

Privatna poduka služi tome da sve bude krojeno po vama. :)

Kako da se obučemo?

Komotno. 

Ne morate nositi ništa posebno, bar ne na početku, kako dođete, tako plešete. 

Ako dečki žele razgaziti cipele, mogu ih ponijeti na zadnji sat. Ako imamo neke pokrete za koje ne znate kako ćete izvesti u sakou, ponesete si na kraju neki sako koji ste nosili na maturalnu, čisto da probate. Tu nastaju najbolje modne fotke, tipa šorc + sportske čarape + lakirane cipele ili dres + sako. #FešnIsMajPešn

Cure mogu ponijeti štikle (neke peri deri, slične visine) na zadnji / predzadnji sat, čisto da se uplešemo prije toga u udobnoj i stabilnoj obući. Možete i ove koje ćete nositi na svadbi, ali ako ste se počastile nekim mega fensi posebnima (as you should) i ne želite ih potencijalno oštetiti prije vjenčanja, igraju i neke random. 

Možemo li povesti i kumove / prijatelje/  roditelje?

Možete povesti još koji par sa sobom, dapače. 

Onda uglavnom radimo neke osnove prvih par sati, pa kad pređemo na vaš prvi ples zamolimo vas da dođete sami - čisto zato što se u tom slučaju želimo skroz posvetiti vama, malo bude glazbe, malo ne bude, pa da ne bude čudno ovom drugom paru. 

Cijena kada vodite ekipu sa sobom je +10 EUR / šk. sat. 

bottom of page