top of page

Želim upisati grupni tečaj - koji je protokol?

Tečajevi (za sve razine) održavaju se u tri turnusa:

  • jesenski (rujan-prosinac)

  • zimski (prosinac-ožujak)

  • proljetni (ožujak-lipanj)

Prijavi se na listu čekanja na ovom linku i pričekaj mail s prijavnicom. Prijavnice šaljemo par tjedana prije početka samog turnusa.

Koji su termini?

Nama je svejedno kada ćemo raditi, zato u prijavnici uvijek ponudimo termine od ponedjeljka do nedjelje.

 

Radnim danom to su termini

🕠 17:30-19:00

🕖 19:15-20:45

🕘 21:00-22:30

Vikendom su ponuđeni svi od 9:00 do 21:00. 

Kada pristignu sve prijave, sortiramo vas prema ponuđenim i odabranim terminima u grupe koje onda plešu u tom fiksnom terminu 12 tjedana. 

Naravno, ne budu svi termini popunjeni, nego to ovisi o tome u koje termine se skupi ljudi. Više o tome niže dolje.

Zašto ne mogu odabrati samo jedan termin koji mi najbolje paše?

Uvijek vas potičemo da odaberete SVE termine u koje biste mogli dolaziti, jer do samog trenutka upisa ne znamo koji će termini biti dostupni. 

Recimo, neke grupe plešu već godinama i mjesecima, pa računamo da su pojedini termini nedostupni, ali tko zna - možda baš ovaj put pola grupe odluči ne nastaviti s plesom. 

Također, grupa je formirana tek kad bude 6 parova u tom terminu. Pa ako odaberete samo termin, primjerice, petkom u 19:15, i uz vas to učine još samo 2 para, nažalost grupa ne može biti formirana. 

Ovim sistemom (za razliku od onog "termin je tad-i-tad, tko prvi - njegovo) ogromna većina prijavljenih dobije svoje mjesto. Pod uvjetom, naravno, da postoji malo fleksibilnosti i s vaše strane. <3

Koja je razlika između prijave i upisa?

Prijava, odnosno popunjavanje prijavnice, ne znači upis.

Umjesto da mi odaberemo termine u kojima radimo, pa tko prvi, njegovo, upisi se rade na način da odaberete SVE termine koji vam odgovaraju, pa vas mi smjestimo u termine, na način da 99% ljudi dobije onaj koji im paše.

Nismo upali u prošloj rundi. Što sad?

Nažalost, to se nekad dogodi, ne često, ali desi se.

 

Uglavnom je razlog da u odabranim terminima već postoje "starije" grupe ili ne bude dovoljno interesa novih za oformiti grupu. Možeš se prijaviti ponovo, pa držimo fige da se družimo.

Svake godine budu po tri turnusa, pa uvijek bude nove prilike za ples! A ako vam je baš baš priša - možemo raditi privatno!

bottom of page