Vjerojatno ćeš zeznuti; nemoj prvi ples

U braku ćeš naići na puno stvari koje možeš zeznuti. Sve ove priče su istinite.


Petar (pravo ime poznato redakciji) 2 mjeseca nakon vjenčanja išao je sa ženinom obitelji na izlet. Dobio je zadatak da ode natotočiti vode s izvora u neku bocu. Uzeo je prvu bocu sa stola, zatim sve iz bočice prolio, a onda u nju ulio svježu vodu sa izvora jednog hercegovačkog potoka. Njegova dobra volja nije naišla na odobravanje. Ono što je izlio iz bočice bila su zadnja dva deca prošlogodišnje rakije koju je pravio njegov punac. Greška u koracima.

Petar je zeznuo.


gif

Marin (pravo ime poznato redakciji), 6 mjeseci nakon svadbe morao je punici čestitati rođendan. Znao je datum, znao je i puničin broj mobitela, ali nije znao da punica slavi 56., a ne 65. rođendan.

Marin je zeznuo.


gif

Ivan (pravo ime poznato redakciji), je na prvu godišnjicu braka htio ženu iznenaditi večerom koju je sam skuhao. Zaboravio je da mu je supruga alergična na 6 od 8 sastojaka koje je koristio prilikom kuhanja.

Ivan je zeznuo.


gif

Kod prvog plesa ćeš znati koji je koji korak, što se brojeva tiče, znat ćeš izbrojati ritam, a partnerica ti je alergična eventualno na pjesmu. A pjesmu možete sami odabrati.


Neizbježno je da ćeš nešto zeznuti, prije ili kasnije.

Ali ima vremena za to, pa ajde nemoj baš odmah 2 sata nakon što se vjenčate. I pred cijelom njenom obitelji.


Prijavi prvi ples na www.lijevaidesna.com/prvi-ples.

280 views0 comments

Recent Posts

See All