UPISI: Nastavak plesne sezone

Malo je reći da nas je sve prošla godina pregazila ko onaj vlak iz pjesme Emilije Kokić. Pandemija, potres, poplava, pstres i posam kila viška. Ali umjesto da se upisujemo u Knjigu žalbe 2020. godine, samo ćemo okrenuti novu stranicu - 2021.!


Zato ćemo hrabro najaviti početak tečajeva - 11.01.2021., u ponedjeljak, otvaraju se vrata naše plesne dvorane!Nažalost, poučeni prošlogodišnjim iskustvom, sada smo svjesni da se ta informacija može vrlo lako promijeniti s mogućim produljenjem mjera. O mjerama za sad znamo da traju do 10.1., ne znamo kada će objaviti moguće produljenje, ne znamo dal je ovaj disclaimer o mogućem produljenju opravdan ili smo šiznuli pa pušemo i na hladno. Ali znamo da je odgovor zapravo nemoguć.


Unatoč tome, mi bismo rado posložili grupe, pa da vas sve dočeka spremno čim nas otvore. Pa ako ste novi, možete se upisati ovdje. Do kraja tjedna vas ljupka sekretarica onda zove, ubacuje u grupu koja vam paše i onda čekamo neki mogući odgovor.


U međuvremenu, dvorana se lagano priprema za sve buduće plesače, pod se lašti, ogledala ostaju kakva jesu (jedno te pokaže malo mršavijim, drugo malo debljim), a Mrkić ustaje iz hibernacije.Vidimo se u dvorani!

72 views0 comments

Pleši u L&D

Angažiraj L&D

Lijeva&Desna je plesna škola koja mijenja plesnu scenu grada Zagreba iz temelja.

Naglavačke.

lijevaidesna@gmail.com

Zagreb, Sigečica

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram