U Lijeva&Desna svemir je u balansu

Ples je uistinu za svakoga. 100 ljudi 100 ćudi. 100 žena, 200..

Ovo su neke od njih na plesnim tečajevima.

1. Ženska koja je došla fascinirat sve, od partnera i mene pa do drugih žena. Ide joj kolko tolko, ali je blago rečeno - pre ekspresivna. Uvijek ima ciničan komentar na svog partnera i prilično puno mu pametuje, neznajući da je njemu u početku teže nego njoj. Dotjerana, glasna i bitna.

2. Ona je 26 puta bolja od svojeg partnera, no trpi. Trpi jer ga voli. Trpi unatoč plavim noktima nakon 3 tjedna. Ona je keeper.

3. Trenerica, iako ima 2 mjeseca iskustva i zapravo ne zna puno - nametnula se kao autoritet svom partneru. Kad ne gledam, ona mu pokazuje korake iako ih ne zna, broji mu u uho iako ne čuje ritam i vodi sama sebe. Šefica i trenerica.

Kakve god da jesu, moje su i volim ih.

Ni frajerima neću ostati dužan - ovo su neki od brojnih profila na tečaju.

1. On je igrač. Prokužio je vrlo rano da je na tečaju okružen ženama i najdraži ples mu je Kizomba. Svaku partnericu traži broj i pita ju ima li dečka. Došao je trljat se s ribama.

2. Frajer kojem nema pomoći. Pritisci sa svih strana o tome kako mora upisat plesni tečaj. Pristao je i vidi korist od čage, spreman je platiti i duplo. Nažalost, nakon 5 mjeseci on pleše gore nego kad je krenuo. Naravno, nije bio kod mene na tečaju.

3. Krkan. Razlog zašto je počeo plesat - nepoznat. Ima onu jaknu na kunića, malo kose, malo više kila i nasilnu vibru na prvu. Na kraju, on je najpoletniji leptirić kojem je najdraži valcer ‘Come away with me’ od Norah Jones. Realno, super lik.

U Lijeva&Desna onoj šefici nađemo nekog kome treba brojat ritam, nađemo lijek frajeru kojem nema pomoći a igraču - još veću igračicu.

Isto kao što lijeva ima svoju desnu, svaka mana se spoji s vrlinom svog partnera i svemir je opet u balansu.

Jer dvije lijeve ne postoje. 👞👞=❌

15 views0 comments

Recent Posts

See All