Team&Building Podravke!

Updated: Oct 22, 2019

Zazvonio je telefon.

"Mrkić ovdje," javio se Marko.

"Kreni smišljati koncept," odgovorio je misteriozni glas s druge strane.

Da se radi film od jučerašnjem team buildingu Podravke - a trebao bi - tako bi izgledao početak. Istina je, doduše, da se Marko javlja s "Halo," a glas s druge strane bio je poznat. Iz Podravkine sedmerokatnice došao je upit za organizaciju plesnog team buildinga.


KONCEPT

Kada je 15.5.2004. emitirana prva epizoda showa Strictly Come Dancing, netko na BBC-ju vjerojatno je dobio orden od Kraljice.

Veliki povratak plesa u zabavnom formatu ispostavilo se, jednako je primjenjiv na 11 parova u produkciji velike televizije kroz 5 mjeseci, kao i na 6 parova, u organizaciji Podravke i Lijeve&Desne kroz 5 sati. Marko Mrkić uz zvjezdanu ispomoć Viktorije Rađe, u jednom poslijepodnevu naučio je 6 plesnih parova njihove prve plesne koreografije koje su kasnije tog dana i prezentirali svojim kolegama i dobro poznatom žiriju.


U Domaćem timu bila su tri para iz regije, a u Stranom timu tri para iz međunarodne postave Podravke.

Duge i naporne pripreme krenule su oko 10:00 sa sat vremena bečkog valcera kojeg su učili dvoje predstavnika Domaćih, a sat vremena nakon toga, njihovi timski kolege učili su bachatu. Konačno, zadnjih sat vremena prije pauze, treći par Domaćih naučio je koreografiju disco foxa.

Isti raspored plesova slijedio je nakon pauze, ali ovaj put predstavnici Stranih stali su na daske konferencijske dvorane.


NATJECANJE

Program je vodio Ivan Šarić koji je predstavio i žiri u kojem su sjedili Miroslav Blažević, Tamara Despot, Nicolas Quesnoit i Neno iz Podravke.

Sat vremena i nekoliko desetki kasnije, proglašeni su pobjednici - tim Strani ukrao je show!

Svakako smo se svi dobro zabavili, a ako si i ti s firmom obišao sve paintball arene i adrenalinske parkove, možda je vrijeme da ovaj post pošalješ ekipi iz Marketinga i HR-a.

Ni u korporacijama dvije lijeve ne postoje.

245 views0 comments

Recent Posts

See All