Prvi ples: Fotogenične podrške

U braku morate jedno drugome uvijek biti podrška, kaže ova jedna naša susjeda s 50 godina staža u braku. Simbolično, vaš prvi ples će zato sadržavati nekoliko podrški.


Ne samo zato što volimo te životne metafore i alegorije, nego i zbog uspomena! Dok plešete, nama u Lijeva&Desna najvažnije je da ste zadovoljni i da se to vidi na vašim licima. Kad malo razmisliš, nitko ne zna kako izgleda koreografija koju ste vježbali u dvorani i doma u boravku, je li onaj okret trebao biti prije ili nakon što Graško usklikne Ko će nego jaaaa.


Ono što će svi primijetiti je da se zabavljate i da uživate. Nema veze je li netko kiksao jedan korak, dok god je osmijeh na licu postojan.


Gdje su tu podrške?


Osim u životu, podrške su i u prvom plesu! Pravilnih Hrvatskog sportskog plesnog saveza kaže da su podrške bilo koji pomak tijekom kojeg jedan član para ima obje noge u zraku u isto vrijeme uz pomoć ili podršku drugog partnera. Mi kažemo da su to, uz naslanjanja i padove, najefektniji dijelovi vašeg prvog plesa. I izgledaju super na fotkama!


Zato ne zaboravi podsjetiti fotografa da u koreografiji imaš možda najbolji trenutak za okinut fotku.


Baci oko na galeriju. I dođi na čagu!
251 views0 comments

Recent Posts

See All