Probio sam led da ne moraš ti

[Pismo tebi FRAJERU koji se premišljaš oko čage]

Da, na turnirima sam stavljo max faktor puder u stiku i zalizivo se fenom, pastom i lakom za kosu. Izgledao sam izopačeno i maškarasto, ti nećeš - nisi toliko glup da odeš profesionalno.

Dok misliš da su svi ultra fatalno feminizirani, objasnit ću ti kak te ruke ili učinit muževno hektorskima ili da ju s tim istim rukama primiš kak spada.


To da ćeš je gazit, vjerojatno koji put i hoćeš. Nek te ne brine, cure ili vole grubu igru ili ćeš vrlo brzo naučit lebdit po podiju.


One famozne dvije lijeve? Dok je njoj ugodno s tobom, dok joj daješ precizne signale, dok si u ritmu i smiješ se - imaj i tri noge ko vepar-nepar što se mene tiče. Ove tri noge nisu referenca na kitu.


Zajebavat će te da si peško? Oduvijek sam htio i vjerujem da hoću raditi sa LGTB parovima, bilo bi najzabavnije ikad ali nekakve izmišljene konvencije kažu da je za ples potrebno ovih dvoje - ON iliti samopouzdan muškarac dlakavih nogu koji zna što želi, kontrolira njen smjer, tajming te inicira pokret i ONA poput nježnog cvjetića, toliko senzitivana i ugodan da ju je milina za vodit. Znači, nikak nemre bit peškasto zavrtit malu.


Sandra Perković ako čitaš, bravo za sezonu, javi se za čagu i izbriši mi sve predrasude o mrvu manje senzibilnim ženama jer bi me zdrobile na ruku i pretukle u birtiji.


Uglavnom.. svadbe, pirovi i vjenčanja - radim sve od navedenog. Tečajevi plesa i života, taj sam. Kežual čaga, može. Koliko je zabavno, uvjerljivo najzabavnije od Sesveta do Gajnica.Pitaj njih, ne mene.Znači zajebi stigmu i javi mi se.


[Pismo tebi ŽENO koja se nećkaš oko čage]


Dođi, zabavno je.


Ljubim

12 views0 comments

Recent Posts

See All