Najzabavnija plesna škola otvara vrata!

U Sigetu, odnosno kod Sigeta, prije koju godinu na Velesajmu je završila moja više no uspješna plesna karijera. 🕺🏻


Na Sigečici se otvara uvjerljivo najbolja plesna škola u Zagrebu. Slučajno? Brijem da da.


Ime? Strpi se. Ne zove se ‘strpi se’ već ćeš sve znati.


Kao u pogonu najbolje tvornice čokolade, svi ljudi ovdje s jednakim užitkom stvaraju, bruse i glancaju budući inkubator plesne vještine. Budući hram plesa i buduće mjesto zabave, druženja, ljubavi i hedonizma.


Ja kao dirigent s metrom govorim majstorima što, kako i gdje. Jednako tako ću uskoro vama otkrivati najveće tajne, tehnike i alate kako da to izgleda i bude jebeno zabavno. Kako njoj, tako i tebi.


Prostor je čaroban. Vrijeme u njemu staje, ja ti uzmem lovu za 2 sata a imaš osjećaj da je prošlo 6.


U prostoru u kojem ćete svi plesati postoje dva pravila. Do not talk about dance club. Drugi pravilo je isto kao i prvo.


Zajebavam se, ne želimo poreznu na piku već prvu godinu.


Lovu ću oprat na švercu ljubičastih flaminga za plažu. Uostalom, nije mi do love - obogatio sam se onim kontroverznim ugovorom gdje u dogovoru s vodećom političkom stankom ne smijem pisati za niti jednu drugu.


Nego, moji dani će izgledati ovako.


Preko dana imam sreću da radim u prodaji najbolje norveške kompanije za organizaciju putovanja po Hrvatskoj - Be Part Of It.


Svi vi u potrazi za najboljim mogućim tailor made odmorom u Hrvatskoj, vjerojatno ništa ne razumijete ali vas par upornih koji me čitaju preko google translatea - piši mi u inboks.Poslije..


Kada sunca nestane, iza 6, jedini način da se svi skupa borimo protiv vampira je plesom!


Vidimo se, sve ćeš znati!


Ljubim ❤️💛

24 views0 comments

Recent Posts

See All