Kako izgleda plesni tečaj u Lijeva&Desna

Updated: Feb 23, 2020

Nekako smo živjeli u uvjerenju da školska godina počinje 2.9.2019., ali iznenađeni vrlo malom količinom bučnih školaraca u tramvajima, shvatili smo da smo fulali za tjedan dana. Nebitno, školska godina u Lijeva&Desna krenula je jučer, na nesuđeni prvi dan škole!


Skupljamo dojmove, ali već vam možemo otprilike opisati kako je to upisati se, spremati se i doći plesati u L&D.


Upisi


Upisni formular za grupne tečajeve u Lijeva&Desna izgleda vrlo jednostavno: prvo upišeš svoje ime, neke podatke, pa partnerovo ime. Nismo politički nekorektni, niti smo seksisti, nego uglavnom to drugo ime bude partnerovo, a ne partneričino. Lako dolazimo do vrlo važnog zaključka: žene se upisuju na ples, frajeri samo dođu.

Spremanje na tečaj


Ljudi često zaziru od plesa jer sve što znaju o plesu su fotografije tipa ove tu. Logično je da se postavljaju pitanja poput:


Zašto ovaj frajer ima tonu gela u kosi?


Zašto ima raskopčanu košulju s kristalićima?


Zašto ova riba ima štikle, ja nemam štikle od kojih ne prokrvarim?


Kako ću plesati u štiklama?


Jel moram biti našminkana? Jel moram biti NAŠMINKAN?!Odgovor generalno je ne sekiraj se. Te stvari trebaš samo ako se spremaš na profesionalno natjecanje ili Ples sa zvijezdama. Ako je to slučaj, često ćeš to primijetiti jer će ti novčanik biti ili dosta lakši (profesionalno bavljenje plesom je skupo) ili dosta teži (u showbizu ima nešto love).

Uglavnom, oko jednog pitanja su se mnogi brinuli, pogledajte i tko:

Dolazak na tečaj

Dobre energije i pozitivne vibre ne nedostaje na tečajevima u L&D. Međutim, zalome se i oni malo manje oduševljeni. Na pitanje Jeste spremni, čuli smo ove odgovore:

Sezona je krenula i super nam je i zabavno. Ako se još premišljaš - prijavi se. Plan je ionako instalirati krevet da Mrkić tamo spava.


Vidimo se u dvorani!

138 views0 comments

Recent Posts

See All