Kako da pregrmiš prvi ples - Mrkić Lajfkoučing Seminar

S obzirom da je moja domena ples i ja stavljam svoj potpis na to što ćete tamo pokazati, moraš znati neke stvari prije nego dođeš u Lijeva&Desna.


Da bi to otplesao kako spada, a kad kažem kako spada, znači da ja na zadnjem satu dam zeleno svjetlo - ovo su neke od stvari koje moraš pregrmiti.


Budi spreman odbaciti ono svoje pijano geganje poput tuljana. Interpretirat glazbu možeš puno bolje od toga. Otkrit ću ti cijeli novi svijet što i kako možeš s nogama i rukama.


Koji put ćeš joj stati na nogu, to je dio procesa učenja, ali vjeruj mi - brak će vam time samo ojačati jer dobivate toleranciju level 2.


Tebi mačo muškarčini, drugi frajer koji se pritom bavi plesom a ne kikboksom soli pamet sa stvarima za koje si možda bio prisiljen odraditi. Stisni zube i najgore što ti se može dogoditi je da ti se svidi više nego si želiš priznat. Sve je prilično muževno, uostalom ja prvi neću dozvoliti da plešeš figure u kojima se ti osjećaš idiotno.


Najbolji frendovi su razvalili prvi ples i ti želiš da to bude bolje? Bit će, i ja sam kompetitivan lik pa ćemo složit nekakvu akrobatiku, stavit na jutub i skupljat lajkove.


Što ako na prvom plesu ispadnete iz ritma? Kog boli briga, i zapravo jako malo ljudi zna je li to u ritmu ili ne. Meni je to bitno i neka profesionalna deformacija da ono što plešete bude u ritmu, ali na svadbi me neće biti, tako da opušteno. Vi frendovi koji ovo čitate, jebiga - bit ću na svadbi i vjerojatno se derat pored podija pravi ritam.


Krenut ćeš na pripreme za prvi ples, ženiš se za mjesec dana ali frendovi iz birtijetine će misliti da si sad gej? Ako je to zbilja tako, bolje da otkriješ to prije svadbe a ne mučit se u braku a škicaš malog iz ureda. E onda tog malog iz ureda zavedi plesom i dođite mi skupa na tečaj.


U Lijeva&Desna nije bitno koga i kako voliš, u koga vjeruješ, koliko imaš love i koje si boje kože.


Cilj je da cijeli Zagreb propleše, jer dvije lijeve ne postoje.

108 views0 comments

Recent Posts

See All