Kako da pregrmiš prvi ples - Mrkić Lajfkoučing Seminar

S obzirom da je moja domena ples i ja stavljam svoj potpis na to što ćete tamo pokazati, moraš znati neke stvari prije nego dođeš u Lijeva&Desna.


Da bi to otplesao kako spada, a kad kažem kako spada, znači da ja na zadnjem satu dam zeleno svjetlo - ovo su neke od stvari koje moraš pregrmiti.


Budi spreman odbaciti ono svoje pijano geganje poput tuljana. Interpretirat glazbu možeš puno bolje od toga. Otkrit ću ti cijeli novi svijet što i kako možeš s nogama i rukama.


Koji put ćeš joj stati na nogu, to je dio procesa učenja, ali vjeruj mi - brak će vam time samo ojačati jer dobivate toleranciju level 2.


Tebi mačo muškarčini, drugi frajer koji se pritom bavi plesom a ne kikboksom soli pamet sa stvarima za koje si možda bio prisiljen odraditi. Stisni zube i najgore što ti se može dogoditi je da ti se svidi više nego si želiš priznat. Sve je prilično muževno, uostalom ja prvi neću dozvoliti da plešeš figure u kojima se ti osjećaš idiotno.


Najbolji frendovi su razvalili prvi ples i ti želiš da to bude bolje? Bit će, i ja sam kompetitivan lik pa ćemo složit nekakvu akrobatiku, stavit na jutub i skupljat lajkove.