IMAŠ DVIJE LIJEVE? LAŽEŠ

Ta stupidna floskula koja služi izbjegavanju plesnog podija je nešto što ne želim čuti.


Vjerujem da je stresno doći na svadbu gdje svi plešu, ili u klub gdje te silne žene odvlače na čagu a ti lupetaš nogama izvan ritma. Možda ti ne ide sve od ruke ali nemaš dvije lijeve.


Ne želim nikome da ga ugane desni zglob, no nećeš se pravit grbav i reć doktoru da te boli drugi lijevi.Inspiriran plesnom problematikom Hrvata, želim stati na kraj tim glupim lijevim nogama.


Ime najzabavnije plesne škole u Zagrebu je napokon tu.


Pod iskusnim, modernim i opuštenim vodstvom hrvatskog reprezentativca i osvajača brojnih turnira tu, tamo i vani predstavljam Vam.


Dame i gospodo.


LIJEVA & DESNA.


Podrži moju plesnu priču, moj projekt godine.Lajkaj, dijeli i pričaj o tome.Skupa ćemo vrlo brzo zavladati plesnom scenom Zagreba.


Plesna škola koja je poput najugodnije dnevne sobe s onim akvarijem i šarenim ribicama, jako dobrom mjuzom, vibrom i s najmekšim kaučem na svijetu.


Plesna škola u kojoj se radi kak spda, pleše kako treba i zabavlja kao u Gardelandu kad si imao 11, s puno žara i bez brige.Jer, dvije lijeve ne postoje.


Josip Vukicevic svemirski dizajner logoa i fotošop vanzemaljac, Antea Franjić anđeoski kreativni direktor. Antun Vukicevic mađioničarski fotograf.


Volim vas.


Pejđ, insta i youtube uskoro. Ne tresi se.


Ljubim ❤️ 💛

10 views0 comments

Recent Posts

See All