Graši, s ljubavlju

Petre,


ne poznamo se no znam neke stvari o tebi.


Znam da si glazbenik, pjevač i da imaš jedan izniman talent - svaki tvoj hit je apsolutni broj jedan odabir za mladence i njihove prve plesove.


Krenimo redom.


U početku nisam pratio statistiku no bacam okvirno. Kroz ruke mi je prošlo stotinjak parova za prvi ples, ajmo zaokružit na 120. Taj prekrasan posao nosi sa sobom preslušavanje jedno te istih pjesama non stop.


"Moje zlato" mi je valjda zaradilo svako moje putovanje 2015.


Stvar "Srce za Vodiča" mi je uz Europske fondove bila najveći financijer 2016., a ovu lovu od "Ako Te Pitaju" bi najradije podijelio s tobom Petre.


Imam velike planove na jesen otvoriti plesnu školu. Ako i kada me iz ZAMP-a pitaju što ćemo, reći ću im da samo imam tvoje stvari i nek odjebu. "Time of my life" ništa to.


U istoj toj plesnoj školi imat ću tvoju sliku, jer si bitan. Bitan si što sam se izbrusio, postao vješt i pun samopouzdanja krojim i podučavam tečaj za tečajem. Ta buduća plesna škola nosi i ime. Jedna od ideja je bila i "Peško" jer su to prva 2 slova tvoga imena i zadnja 2 slova tvojeg prezimena + k iz zajebancije. Ali ništa od toga, rekli su mi da to nosi nekakve konotacije i svrstava sve plesače u homiće.


Želim reći sljedeće, Petre.


Hvala ti ovim putem, hvala ti za taj talent kojime stvaraš pjesmuljke i svakako ću pri idućem susretu poljubiti te - znam da bi ti se svidjelo. 🙂


Tvoj Marko


Ljubim

12 views0 comments

Recent Posts

See All