Frajerima da budu alfa vitezovi

Naučim te plesat na Matu Bulića, Kedžu, Grašu ili Rolling Stonese, nebitno. Ne želim da joj gaziš nove Roberto cipele, zapinješ za haljinu i dobiješ pljusku, ne želim da joj laktom izbijaš zub po zub a ona nema dopunsko, ne želim da mašeš rukama feminizirano a imaš dost testosterona. Termin ritam ti je nepoznat kao i sviranje blok flaute u 4b ili vjenčanica male prije pira. U Antunoviću si propušio jer je to način da se makneš od podija i sale.

Ako imaš 3/6 čitaj dalje.


Naučim te/vas čagat jer se uskoro ženiš, kum si ili nešto potpuno treće - prokužio si da tanc bolje pali od loših uleta s neta i njoj se ne trlja već želi okret ispod ruke.


Ležerniji ste jer mi se neda glumit finoću i reć da ste mi najbolji par ikada sa kojima radim jer vjerojatno niste. Radi se o tom da ću ja zaradit lovu a vi naučit plesat. Win za tvoju curu i win za mene.

Dugo, dugo podučavam čagu. Dugo plešem i sam.. Bio sam u repki i hvatao finala bitnih turnira vani, ali to je manje bitno. Bitno je da mi je kroz ruke prošlo 60-ak parova privatno što za prvi ples, što casual, a stotine ljudi kroz tečaj.


Javi se, ne budi peder.


Ljubim

17 views0 comments

Recent Posts

See All