5 tipova frajera na plesnom tečaju

Generalno je ekipa na plesnim tečajevima u L&D skroz kul. Uspijevamo nekako komunicirati pozitivne vibre, pa isto tako pozitivci reagiraju na naše poruke i dolaze na tečajeve. Ne pričamo bezveze o najzabavnijoj plesnoj školi u Zagrebu.

Međutim, svi u sebi imamo tu neku karikaturu koja tu i tamo izađe na vidjelo. Ovo je 5 najčešćih tipova frajera na tečajevima, vjerojatno bilo gdje. Svi su izmišljeni i zamišljeni. Kod nas su samo kul likovi.


1. Casanova

Casanova je lik koji je u nekom od Markovih blogova pročitao rečenicu "Znaš što kažu kakvi su frajeri koji su dobri na podiju u krevetu," suptilno aludirajući na razne vještine i agilnosti u postelji koje bi, prema nijednom istraživanju ikad, trebale biti povezane s plesnim sposobnostima.

Casanova je zato upisao plesni tečaj, da bi poput onog lika koji je u 3. osnovne znao da će površinu pravokutnika u životnoj situaciji koristiti pri izračunu kvadrature stana, isto tako to znanje prikupljeno na plesnom tečaju iskoristio na prvom plesnom podiju u klubu za vikend ili na svadbi od sestrične.

Možda i u spavaćoj kasnije te večeri.