DOBRODOŠLI U

Ljetna&Desna

200 kn po osobi

Prošlo ljeto smo svi bili u Zagrebu, ovo ćemo možda i provesti dijelom na moru. Koliko dugo? Ne znamo.

Znamo da sigurno imate 2 tjedna za čagu. A mi imamo 2 turnusa intenzivnog dvotjednog ljetnog tečaja gdje imamo mjesta za baš za vas dvoje.

Ako voliš da te nagovaramo, nastavi čitati. 

Sve je istina.

kako to izgleda ljeti

Izgleda vrlo slično regularnim tečajevima, samo se radi malo kraće (90 minuta), malo intenzivnije (2x tjedno) i malo manje košta (200 kn po glavi stanovnika).

U tih 8 školskih sati stignemo fino izbrusiti disco fox, salsu i bachatu, a budući da je ljeto, a mi smo super opušteni, nećemo vas gnjaviti s jiveom - osim ako to baš želite. 

S obzirom na cijelu you-know-what situaciju o kojoj se ne priča, zadržat ćemo fizički razmak između parova i nećemo mijenjati partnere. 

S kim dođeš, na njega si osuđen. :D

jel mi dosta 2 tjedna?

Dosta ti je 2 tjedna za dati šansu samom sebi i plesu. Dečkima dajemo garanciju da neće dobit menstruaciju nakon ta dva tjedna i da će se osjećati dosta muževnije. 

A nakon toga, ako hoćeš još plesati, imaš do kraja kolovoza vremena, dok ne krenu regularni tečajevi 1.9. na koje ste isto vrlo dobro došli. 

A nakon 

uvjerili smo te?

Odlično. Klikni na ovaj gumb, bacit će te na vrh stranice gdje se možeš prijaviti u paru s partnerom ili kao vuk samotnjak, pa ćemo dati sve od sebe da ti nađemo par. Vidimo se u dvorani!

KAKO TO IZGLEDA NA TEČAJU